Over de paarden

Even voorstellen; de assistent-coaches .

Mijn naam is Donder.

Ik ben een shetlander en ik mag graag lekker eten. Dat is mijn favoriete hobby. Ik ben bescheiden maar wil graag met je werken.  Als je mijn vertrouwen krijgt, dan komt het helemaal goed. Ik maak altijd eerst graag even kennis. En stiekem ben ik ondertussen ook nog een “stille leider”.

 

 

 

 

 

Ik ben Blixem.

En ook een shetlander. En nee, ik ben geen directe familie van die Donder. Voor het geval je het je afvraagt. Ik ben erg nieuwsgierig en wil je echt wel even testen.
Ik wil wel graag weten wat ik aan je heb. Ik ben overigens wel erg lief hoor 😉

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Zastrona. Maar zeg maar Zas

Ik ben een KWPN merrie van 2004. Samen met beide heren sta ik tot je dienst. Ik ben een dame met een sensitief karakter en ik kan je goed duidelijk maken waar ik sta. Ik ben erg nieuwsgierig en soms wat lomp. Maar dat geeft niks hoor. Ik weet precies wat ik wil en spiegelen kan ik als de beste.  Mijn merrie-gedrag moet je dan maar even voor lief nemen. Ik ben tenslotte een echte dame 😉

 

 

 

 

Hoi. Ik ben Max

Ik ben als een steunpaardje meegekomen met Zas. Dus ik logeer tijdelijk even in de kudde. Ik ben lekker eigenwijs en ga mijn eigen gang. Dus als je mijn hulp kan gebruiken, dan zeg je het maar.